nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Arena Jr. Kun Gehisa (Roze) 4 1
Arena badmutsen koop je bij Badmutswinkel.nl
Arena Jr. Kun Gehisa (Roze)
Reviews | Review toevoegen

Junior maat badmuts met felgekleurde opdruk

€ 8,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Topkwaliteit siliconen kinderbadmuts van Arena, in speciale kleinere uitvoering waardoor deze badmuts zeer geschikt is voor kinderen. Mooie opdruk in heldere kleuren.

Eigenschappen:

- 100% siliconen

- haarscherpe opdruk op beide zijden

- speciale kindermaat

Review toevoegen

Bedankt voor je review! Deze review wordt geplaatst zodra deze is goedgekeurd door een medewerker van Badmutswinkel.nl. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Anne -

leuke badmuts. Gaat makkelijk op het hoofd van mijn vierjarige dochter, en door het materiaal plakken haren er niet aan vast maar zijn redelijk eenvoudig er onder te prutsen. (Dit wordt wel wat bemoeilijkt door de eigenaresse van het hoofd, die werkt niet altijd mee).
We hebben deze badmuts gekocht om de oren zo veel mogelijk af te dekken ivm chronische oorontstekingen, en dat gaat redelijk. Haar wenkbrouwen worden wel wat naar beneden gedrukt waardoor haar ogen wat dichtgedrukt lijken maar ze heeft daar naar eigen zeggen geen last van. Ik hoop nog dat met meer oefening, de badmuts nog iets beter gaat zitten.
Bij ons exemplaar is de gele druklaag behoorlijk verschoven t.o.v. de andere kleuren (3 mm), maar dat doet niet af aan de gebruiksvriendelijkheid.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om algemeen bezoekgedrag te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.